My name is Ida.
I'm a bit of an artistic hippie
and love every moments behind the camera.
Miksi minä?
Annan asiakkaiden kertoa:
"Minä joka jännitän kameroita joka tilanteessa, enkä ikinä onnistu kuvissa. Ida osasi ihanasti rauhoittaa ja rentouttaa, sekä antaa selkeitä ohjeita, oli helppoa vaan antautua niiden vietäväksi ja nauttia kuvauksista! Sekä niistä lopputuloksista, ne oli huikeita! Mun elämäni yksi voimaannuttavimmista kokemuksista ikinä! ♥" 
Nainen, boudoir​​​​​​​
"Siis vau! Ida sai juuri ne puolet minusta esille, joita en tiennyt olevankaan. En koskaan ajatellut näkeväni itseäni näin upeana."
Nainen, boudoir
"Huomenlahjaksi tarkoitetut kuvat olivat niin upeita, että yhä edelleen palaan niihin itsekin säännöllisesti!"
Nainen, boudoir
"Mä kävisin kuvauksissa joka viikko, jos voisin! Idan kanssa oli hauskaa, tunsin oloni kauniiksi ja voimaantuneeksi. Idassa on jotain sellaista maagista intoa, joka vaan tarttuu ja johon alkaa itsekin uskomaan!"
Nainen, boudoir
"Ida oli mahtava valokuvaaja häissämme! Saimme vihkimisestä upeita kuvia, joista tunne välittyi hyvin. Todella taidokasta oli se kuinka upeasti Ida osasi käyttää miljöötä ja liikettä hyväkseen. Taustat ulkokuvauksessa olivat huikeat, emme olisi osanneet ajatellakaan kuinka hienolta syksyinen kaupunkimaisema voi kuvissa näyttää."
Juulia & Kimmo, hääkuvaus
"Meidän hääkuvat onnistui niin täydellisesti!!! Idalla on upeita ideoita ja tykkäsimme siitä, ettei tarvinnut yrittää hymyillen olla kuvattavana. Oli helpotus, kun saimme virallistenkin kuvien ajan liikkua ja keskittyä vain toisiimme. Mikä parasta - juhlissa Ida oli niin huomaamaton ja sulautui niin hyvin hääväkeen, että sai vierailta hirveästi hyvää palautetta."
Pariskunta, hääkuvaus
Thanks for supporting me!
Back to Top